Paardenkliniek Venlo
+31-(0)77-3663053
Paardenkliniek Venlo

VIRTUELE RONDLEIDING

Op deze pagina zullen wij u een korte rondleiding geven door en om onze paardenkliniek.

De Parkeerplaats

Paardenkliniek Venlo heeft beschikking over een ruime parkeerplaats voor vrachtauto's en auto's met trailers aan de achterzijde van de kliniek.

De Stallen

Bij onze kliniek hebben wij beschikking over 12 ruime boxen om de patienten te stallen.


 

Keuringen

In en om onze kliniek hebben wij uitgebreide keuringsfaciliteiten, onder andere een longeercirkel met zwaar zand, een harde volte en een buigproefruimte. In een rustige omgeving worden de keuringen onder gestandaardiseerde omstandigheden uitgevoerd. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Onze keuringen worden door de grote verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd kijk ook op:www.veterinairekwaliteit.nl                      


De onderzoeksruimtes

In de algemene onderzoeksruimte kunnen o.a. keuringen, röntgenologische, echografische en endoscopische onderzoeken onder ideale omstandigheden worden uitgevoerd.
Röntgenologie

In onze kliniek zijn alle faciliteiten aanwezig voor het uitvoeren van digitaal röntgenologisch onderzoek. De digitale foto's kunnen direct na het onderzoek uitgeprint worden en op een Cd-rom gebrand worden. Indien gewenst kunnen de foto’s per e-mail verstuurd worden.
                

  Chirurgie

In onze kliniek hebben wij de beschikking over een uitgebreide operatiekamer. Verschillende ingrepen worden hier verricht: castraties, kijkoperaties in gewrichten, hechten van uitgebreide wonden, etc. Tijdens de narcose worden
hartslag, bloeddruk en ademgassen continue in de gaten gehouden met behulp van onze apparatuur. Na afloop van de operatie staan de paarden op in de recoverybox die continue onder videobewaking staat. 
                        

                            
Gynaecologie

In onze kliniek is een ruimte speciaal ingericht voor gynaecologische onderzoeken en behandelingen. Wij hebben ruime ervaring in de gynaecologische begeleiding van (probleem-)merries. Tevens kunnen wij u adviezen geven over een gezonde opfok van uw veulen.


 

 

 

 

 

 

 

Hindernisbalk
Hindernisbalk


Startpagina Een e-mail versturen